Kisport Master of Life
Een initiatief van stichting Ki
 
 
 
 

Welkom

 
 
Waar bent u mee bezig in het leven?

Welkom bij de MA-CG website. Een initiatief van stichting Ki, een onafhankelijke onderwijsinstelling, die mensen wil aanzetten tot actief meedoen in onze samenleving. Stichting Ki helpt hen zich een levensstijl aan te meten die bij hen past. MA-CG heeft een onderwijsprogramma, die Martial Artist -beoefenaars van de krijgskunsten – ondersteunt bij het realiseren van de levensstijl die men graag wenst, het uitvoeren van de Martial Arts.

De wensen van veel beoefenaars komen lang niet altijd overeen met hun dagelijkse praktijk. Met inzet, passie en doorzettingsvermogen kunnen deze wensen toch werkelijkheid worden. Wie met de opleidingen begint moet open staan voor nieuwe inzichten in het omgaan met het ruilmiddel “geld”. Deelnemers gaan gericht aan het werk met de vraag: “Hoe kan ik geld als middel inzetten om de doelen te bereiken die ik in het leven heb als Martial Artist?” Geinteresseerden zonder achtergrond in de Martial Arts zijn binnen de opleidingen van MA-CG ook van harte welkom.

U maakt kennis met de wereld van de Martial Arts op een manier die te gebruiken is in uw dagelijks leven. Opmerkingen, ideëen, vragen of suggesties? Schroom niet om contact met ons op te nemen! We wensen u succes in het vinden van UW “levensstijl”…
 

Deel deze pagina